Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Wist u dat ISDN lijnen verdwijnen?

KPN heeft onlangs aangegeven dat per 1 september 2019 de ISDN lijnen verdwijnen. Dit is heel belangrijk nieuws voor zakelijk Nederland. ISDN werd jarenlang gebruikt door ondernemers omdat je hiermee meerdere telefoonnummers op een lijn kon gebruiken en deze digitaal gekoppeld kon worden aan een telefooncentrale. Door de komst van breedband internet is deze techniek eigenlijk overbodig geworden. Veel ondernemers zijn dus inmiddels al overgestapt naar een ander alternatief maar er zijn nog genoeg ondernemers die zich nog niet in de materie verdiept hebben omdat ze het ingewikkeld vinden of daar helemaal geen tijd voor hebben. Gelukkig kan De Nederlandse Provider die ondernemers helpen bij de overstap naar bijvoorbeeld VoIP.

Overstappen voordat de ISDN lijnen verdwijnen

Doordat de ISDN lijnen verdwijnen is het dus noodzaak dat heel zakelijk Nederlanden overstapt naar een alternatief. Zo kun je bijvoorbeeld overstappen naar VoIP. Dit is niet alleen beter dan ISDN maar ook nog eens stukken goedkoper. VoIP staat voor Voice over IP en dat is telefonie via het internet voor bedrijven. Wat voor bedrijf je ook hebt, groot of klein VoIP is voor iedere organisatie mogelijk. Sterker nog, je hebt met VoIP zelf de vrijheid om je bereikbaarheid te beheren en je kunt dagelijks diensten aanpassen of opzeggen. Je hebt met VoIP dus altijd een dienst op maat, geheel aangepast aan jouw wensen. Met behulp van De Nederlandse Provider kun je heel simpel overstappen naar VoIP en daarbij je huidige telefooncentrale behouden maar het is ook mogelijk om over te stappen met een nieuwe telefooncentrale. Indien je je eigen telefooncentrale behoudt kun je gebruik maken van de standaard faciliteiten waaronder bellen en gebeld worden, doorschakelen, failover functie, wisselgesprekken, instellen afzendnummer, geschikt voor FMC en voicemail. Kies je voor een nieuwe telefooncentrale dan komen daar nog standaardfuncties bij als telefonisch vergaderen, wachtrij, meerdere afzendnummers, realtime statistieken, meeluisteren, openingstijden instellen, receptionist en click to dial.

Voordeel doordat de ISDN lijnen verdwijnen

Eigenlijk heeft het dus alleen maar voordelen dat de ISDN lijnen verdwijnen. Geen dure abonnementen en telefoonkosten meer maar simpel en gemakkelijk bellen via het internet precies op de manier zoals jij dat wil. Je hoeft dus niet te wachten totdat de ISDN lijnen zijn verdwenen, De Nederlandse Provider regelt jou overstap direct. Voor meer informatie kijk je op www.denederlandseprovider.nl