Craigwatcher
Image default
Architecture

Slaapkamer pimpen? Heb je al aan deze 3 items gedacht?

Waarschijnlijk ben je bij deze blog uitgekomen omdat je het wel eens tijd vindt worden om jouw slaapkamer te pimpen. We kunnen heel goed begrijpen dat je er op een gegeven moment toch een beetje op uitgekeken begint te raken. Hoewel de meeste mensen hun tijd hier met de ogen dicht doorbrengen, kan de inrichting van de slaapkamer best een groot effect hebben op je nachtrust, je humeur en hoe je ’s ochtends opstaat. Wanneer je slaapkamer een rommeltje is en niet naar jouw smaak ben je hier onbewust vaak toch mee bezig wanneer je ’s avonds weer je bed in duikt. Daarom geven wij jou in deze blog drie tips voor het pimpen van je slaapkamer. Lees je verder?

 

Een opbergkast voor alle rommel

Een rommelige slaapkamer is niet prettig om in te slapen. Het is namelijk bewezen dat mensen het beste slapen in een netjes opgeruimde kamer zonder al te veel poespas. Heb je nog ruimte over om een opbergkast neer te zetten? Maak hier dan mooi gebruik van, want zo kun je al jouw spullen mooi uit het zicht opbergen waardoor jouw kamer een stuk rustiger en opgeruimd oogt. Zo kun je prettig slapen!

Plankjes aan de muur

Dat je rommel het beste kunt opbergen in een kast betekent niet dat je naast je bed en een kledingkast helemaal geen spullen in je slaapkamer mag hebben. Met enkele decoraties kun je jouw slaapkamer namelijk al een stuk persoonlijker maken zonder dat het meteen weer rommelig oogt. Plankjes aan de muur zijn wat ons betreft uitermate geschikt om jouw decoraties mooi te kunnen tentoonstellen. Plaats deze wel op dusdanige plek dat je er ’s ochtends bij het opstaan niet meteen tegenaan loopt of stoot.

Jaloezieën in plaats van stoffige gordijnen

Stoffige gordijnen zijn ontzettend passé en ook rolgordijnen beginnen we langzaamaan een beetje op uitgekeken te raken. Ze worden dan ook steeds vaker ingeruild voor eigentijdse en veel hippere jaloezieën. Jaloezieën zijn tegenwoordig te koop in verschillende stijlen en uitvoeringen waardoor er voor iedere interieurstijl wel een geschikte jaloezie te vinden is. Het grote voordeel van jaloezieën is dat ze minder snel stof vangen en bovendien makkelijker kunnen worden schoongemaakt. Ook kun je helemaal zelf de hoeveelheid lichtinval bepalen. Ideaal wanneer je je slaapkamer tevens gebruikt als kantoor! Bekijk het hele aanbod bij Raamdecoratiedeal.com

https://raamdecoratiedeal.com/