Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Een mooi tijdschrift maken over 50 jaar huwelijk

Een eigen tijdschrift of boek maken als bijzonder huwelijkscadeau voor een paar dat 50 jaar getrouwd is? Dat kan met Jilster!

Met Jilster maak je eenvoudig zelf of samen met anderen een tijdschrift of boek. Een tijdschrift maken is niet zo moeilijk: voeg je eigen teksten en foto’s toe aan een pagina en bewerk ze. Je kunt ook gebruik maken van sjablonen in het online programma.

 

50 jaar getrouwd: een tijdschrift cadeau

50 jaar getrouwd: Wat fantastisch! Denk dan eens aan een eigen glossy als origineel cadeau voor dit gouden bruidspaar. Zo’n tijdschrift maak je met Jilster precies zoals je wilt, sámen met familie, vrienden en kennissen. Mensen die 50 jaar getrouwd zijn, hebben natuurlijk al heel wat meegemaakt met elkaar en met jullie. Al die bijzondere ervaringen kun je in je tijdschrift laten zien.

Welke leuke herinnering hebben familieleden, vrienden, kennissen en buren? Vraag of ze deze opschrijven in het cadeau tijdschrift. Met een leuke eigen foto erbij. Verderop lees je hoe je in een paar eenvoudige stappen je eigen tijdschrift maakt voor het gouden bruidspaar.

Hoe maak je een 50 jaar getrouwd cadeau?

Met Jilster maak je zo’n 50 jaar getrouwd cadeau in een paar stappen:

Stap 1

Maak een account aan en probeer Jilster gratis en vrijblijvend uit. Ook een online magazine maken is gratis. Je betaalt pas als je een gedrukt exemplaar van je tijdschrift bestelt.

 

Stap 2

Bedenk of je het tijdschrift alleen wilt gaan maken of samen met anderen. Als je het samen wilt doen, nodig dan de vrienden, familieleden, collega’s en buren uit om ook een pagina te vullen.

 

Stap 3

Een eigen magazine als 50 jaar getrouwd cadeau maak je bij Jilster helemaal zoals je zelf wilt. Je zult het tijdschrift beetje bij beetje zien groeien. Is iedereen klaar? Bestel dan het gewenste exemplaren in druk en laat je tijdschrift of boek thuis bezorgen.

Jilster biedt verschillende uitvoeringen

Het gedrukte tijdschrift voor het gouden bruidspaar kun je in verschillende uitvoeringen bestellen:

·         Geniet tijdschrift met matte omslag,

·         Geniet tijdschrift met glanzende omslag,

·         Gelijmd tijdschrift met glanzende omslag.

 

De tijdschriften worden digitaal geprint op papier dat wordt gemaakt van hout dat volgens de regels van PEFC wordt gekapt en onder het keurmerk FSC (Forest Stewardship Council) in de markt wordt gezet.