Craigwatcher
Image default
Offers

Wel of geen nicotine in je e-sigaret?

Stoppen met roken is voor de meerderheid een lastige opgave. Dit komt mede door het stofje nicotine. Dit stofje zorgt ervoor dat je ontwenningsverschijnselen krijgt als het is uitgewerkt. Daarom willen we elke keer weer een sigaret. Wil je van sigaretten af? Neem dan eens een kijkje naar een e-sigaret. Dit is een elektrische sigaret op basis van waterdamp. Je kan er zelf voor kiezen of je nicotine toevoegt en in welke mate. Zo kan je het bijvoorbeeld ook langzaam afbouwen. Wil je meer weten over nicotine of een e-sigaret? Lees deze blog dan snel door! Want wij vertellen hier meer over. 

mouth to lung of direct to lung?

Als je ervoor kiest om een e-sigaret aan te schaffen, let er dan wel even op dat de onderdelen goedgekeurd zijn. Zo weet je in ieder geval zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken om de kwaliteit. Een vape bestaat uit een tank en batterij. In de tank bevindt zich de coil. Dit onderdeel zet de e-liquid om in damp. Als je voor het eerst een e-sigaret aanschaft dan heb je een andere nodig dan iemand die al vaker vaped. Dit komt doordat een beginnende vaper vaak dezelfde inhaleertechniek gebruikt als bij een traditionele sigaret. Dit noemen we de mouth to lung methode. Je verzamelt de damp eerst in je mond en laat deze vervolgens naar je longen gaan. Een gevorderde vaper inhaleren volgens de direct lung methode. De damp wordt niet in de mond verzameld, maar gaat direct rechtstreeks naar de longen. Voor beide methodes heb je andere onderdelen nodig. 

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over een e-sigaret? Of wil je graag nicotine kopen? Dan raden wij Save vape aan! Dit is een vape shop waar ze beschikken over gecertificeerde items. Daarnaast heeft deze partij een ruim aanbod aan aroma’s, hierdoor heb je een ruime keuze en kan je elke dag wel een andere smaak kiezen. Wil je meer weten over vapen? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten, ze beantwoorden graag al je vragen.

 

https://www.nicotinebase.nl/nl/