Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Webwinkel beginne met Shoptrader

Heb jij al eens een product gekocht via internet? Waarschijnlijk wel, heb je ook wel eens een product verkocht via internet? Misschien via Marktplaats, eBay, Amazon of Bol.com? Je kunt ook zelf een webwinkel beginne. Dan bepaal jij wat je verkoopt en op welke wijze, je runt je eigen Toko precies zoals jij dat wilt. Met de winkel software van Shoptrader is dat mogelijk zonder technische kennis of winkelervaring.

 

Het begint met de software

Zonder degelijke software wordt het inrichten van een webwinkel een ingewikkelde en tijdrovende klus. Shoptrader is een krachtig online platform dat specifiek ontwikkeld is voor winkelsites, zowel voor grote bedrijven als voor kleine zelfstandige ondernemers. Een webwinkel beginne is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de uitgebreide tutorials en instructievideo’s heb je binnen no-time een webshop ingericht.

 

Verkopen zonder voorraad

Een drempel voor een eigen website beginne kan het inkopen van de voorraad zijn. Dat kan je veel geld kosten en je hebt daarnaast ook opslag nodig. Als het producten zijn met een uiterste houdbaarheidsdatum of mode artikelen kun je met een groot overschot blijven zitten. Als je dat wilt voorkomen kun je beter in kleine hoeveelheden producten inkopen bij de groothandel. Je maakt minder winst maar je loopt ook minder risico. Je kunt ook een webwinkel beginne met affiliate producten. Dit zijn producten die je wel kunt aanbieden maar niet vooraf hoeft in te kopen. Als jij een verkoop maakt zal de fabrikant, importeur of dealer deze direct naar de klant sturen. Jij ontvangt een commissie en hoeft alleen jouw webshop te onderhouden.

 

Beter dan verkoopsites

Je kunt via Markplaats en dat soort sites goede zaken doen, maar met een webwinkel beginne houd jij de touwtjes in handen. Je kunt ervoor kiezen verkoopsites te gebruiken ter promotie van jouw eigen winkel, je kunt ook de bekende social media sites gebruiken om klanten te werven. Een solide platform om jouw webwinkel in te ontwerpen is wel een belangrijke factor. En gelukkig is dat met Shoptrader helemaal niet ingewikkeld, je kunt vandaag nog beginnen!

 

Start vandaag nog met je eigen webwinkel, informeer direct naar de mogelijkheden!