Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Wat voor laptoptas moet ik kiezen?

Tegenwoordig kunnen veel studenten, scholieren maar ook werkende mensen niet meer zonder een laptop. Bijna alles gaat tegenwoordig namelijk via de computer en online, of je nu studeert of werkt. Laptoptassen zijn dus enorm handig in deze digitale tijden en daarom delen we in dit artikel een aantal handige laptoptassen

Rugtas voor een laptop

Een laptop rugtas is enorm handig om een aantal redenen. Ten eerste zorgt een rugtas ervoor dat het gewicht van je zware laptop goed over beide schouders verdeeld wordt, waardoor de kans op rugpijn en schouderpijn wordt verkleind. Daarnaast is een rugtas sowieso een populaire keuze onder mensen die veel moeten fietsen, want een rugtas gaat nergens heen en glijdt bijvoorbeeld niet van je schouders af. Een rugtas staat meestal erg vlot en sportief, dus scholieren en studenten zullen vaak voor een laptop rugtas kiezen. 

Laptop shopper 

Een laptop-shopper draag je aan een schouder en met name vrouwen kiezen vaak voor zo’n dames laptoptas. Een shopper kun je snel om je schouders gooien en naast een laptop kun je er ook andere dingen in kwijt, zoals (schrijf)mappen en boeken. Sommige shoppers hebben een rits aan de bovenkant, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Het voordeel van een laptop-shopper met rits is dat je laptop en andere spullen veilig in de tas zullen zitten. Je spullen worden minder snel uit je tas gejat en ze zullen er ook minder snel uitvallen als je de tas bijvoorbeeld ergens neerzet. 

Aktetas voor laptop

Moet jij er representatief en netjes uitzien voor je werk en heb je daarom vaak een pak aan? Dan is een laptoptas in de vorm van een aktetas erg geschikt. Deze laptop-aktetassen zijn vaak gemaakt van echt leer en dat geeft meteen een chique uitstraling. Een aktetas draag je aan de hand, maar soms zit er ook een lang schouderhengsel bij zodat je hem ook over je schouder of crossbody kunt dragen. Dit is bijvoorbeeld handig als je je handen vol hebt met een Coffee To Go!

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/laptoptassen/