Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Wat Eton, Eton maakt

Zweeds vakmanschap, premium kwaliteit, creativiteit en diversiteit in stijl. Dat is Eton. Een Zweeds kledingmerk dat niet alleen Zweden, maar de gehele wereld veroverd heeft. Wat begon als een kleine fabriek in een klein Zweeds dorpje is uitgegroeid tot een merk dat niet alleen online prominent aanwezig is, maar op meer dan 400 verkooppunten te vinden is in Europa, Rusland en Amerika.

Waardoor zijn de kledingstukken van Eton zo geliefd? Wat heeft Eton dat zo gewaardeerd wordt? Wat maakt Eton zo uniek? In dit artikel wordt er antwoord gegeven op de vraag: Wat Eton  Eton maakt.

Echte vakmanschap en kwaliteit

De kracht van Eton zit niet in de lage prijs. Integendeel, de kracht van Eton zit toch echt in feit dat het altijd heeft vastgehouden aan echte vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Het merk blijft zeer trouw aan zijn achtergrond als specialist in het maken van overhemden; kwaliteit en aandacht voor detail. Dit is de basis van alles wat Eton doet. De basis die in alle overhemden is teruggevoerd. Dat is wat Eton, Eton maakt.

Het handelsmerk van Eton

Wat Eton echt Eton maakt is de subtiele rode bies aan de binnenzijde van de kraag. Een subtiel detail dat alleen de overhemden van Eton hebben. Dus zoek je een typisch Eton overhemd? Ga op zoek naar die rode bies.

Strijkvrije overhemden

Het idee van Eton was om er de gehele dag fantastisch uit te zien en de drager altijd een goed gevoel te geven. Vanuit dit idee was het strijkvrije overhemd geboren. En wat een succes is dat! Na het wassen kunnen de overhemden uitgehangen worden. Direct aantrekken is mogelijk. Een strijkbout is verleden. De kreukels verdwijnen namelijk direct door de eigen lichaamswarmte.

Het typerende kleurgebruik van Eton

Eton gaat niet per se mee met de modekleuren. Eton gaat eerder mee met de seizoen kleuren. In de koude seizoenen overheersen de donkere kleuren en in de warme seizoenen hebben de warme lichte kleuren de boventoon.

De boorden en kragen

Eton heeft overhemden met een brede diversiteit aan boorden en kragen. Naast de recentelijke opgezette lijn ‘the invisible tie’ voor Movember heeft Eton ook overhemden met een Button-down, Extreme Cut Away, Moderate Cut Away, Pointed (Kent), Tab en Pointed Pin.

De pasvormen

Bij de Eton overhemden hoef je niet bang te zijn dat het overhemd je niet past. De overhemden zijn verkrijgbaar in een viertal ‘fits’: super slim fit (zeer gedetailleerd), slim fit (gedetailleerd), contemporary fit (licht gedetailleerd) en classic fit (recht model). Elke man kan gekleed gaan in een Eton overhemd. 

De twee lijnen

Eton heeft twee belangrijke lijnen: Green Ribbon en Red Ribbon.

De Green Ribbon bestaat uit overhemden van de allerzachtste materialen en met een uniek design; puur vakmanschap.

De overhemden van de Red Ribbon lijn zijn de perfecte business overhemden. Door de specialistische weeftechniek en afwerking worden de meest prachtige kledingstukken ontworpen..

Eton online kopen

De Eton shirts zijn zowel in een winkel als online te koop. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Eton shirts en kleding koopt u bij https://overhemden.com/met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

https://www.overhemden.com