Craigwatcher
Image default
Offers

Waar moet ik op letten bij het kopen van houten jaloezieën?

Heeft u ook weleens bij een vriend of familielid overnacht en gedacht: wat laten deze gordijnen veel licht door? U moet er vast niet aan denken dat een logeetje zo’n soortgelijke uitspraak doet over uw onderkomen. Een ding dat er voor kan zorgen dat de kamer volledig verduisterd is, is een goed paar houten jaloezieën. Het mooie van houten jaloezieën is het gegeven dat dit soort raambekleding vaak goed past in een modern aangeklede woonkamer en het behalve functioneel ook nog eens erg sierlijk kan zijn. De kans dat u al vaker houten jaloezieën gekocht heeft, is niet al te groot. Het kan dan behoorlijk overweldigend zijn om ineens over te gaan tot aankoop. Daarom geven wij u in deze blog een aantal tips die u hoe dan ook gaan helpen! 

 

Wat zijn de opties bij de aanschaf van houten jaloezieën?

 

Houten jaloezieën kun je het beste zien als horizontale houten lamellen die voor (gedeeltelijke) verduistering zorgen. Anders dan bij gewone gordijnen is het mogelijk om de mate van lichtinval te bepalen. Staan de balkjes loodrecht naar beneden, dan kan gezorgd worden voor een volledig donkere kamer. Hebben de balkjes een meer schuine stand, dan zal er ook nog wat zonlicht binnenkomen. Een partij die een grote diversiteit aan jaloezieën op voorraad heeft, is Raamdecoratie.com. Zij bieden met name decoratie aan in moderne kleuren zoals beige, taupe en gebroken wit. Nadat u een kleur heeft uitgekozen, is het goed om u af te vragen of het materiaal normaal hout moet zijn, bamboe of abachi. Tot slot wordt er onderscheid gemaakt tussen lamellen die geklemd kunnen worden en soorten die bevestigd moeten worden met de boormachine. 

 

Raamdecoratie.com

 

Zoals gezegd, is Raamdecoratie.com een erg geschikte partij voor de aanschaf van uw houten jaloezieën. Deze online webshop streeft ernaar om uw raambekleding binnen enkele dagen bij u thuis te bezorgen. En het mooie is dat ze het nog gratis doen ook! Heeft u twee linkerhanden en vindt u het spannend om lamellen op maat te bestellen? Op de site van Raamdecoratie kunt u een gratis meetservice aanvragen. Een werknemer neemt dan contact met u op om een afspraak in te plannen om alles kosteloos op te meten. Dat is pas service! 

 

https://www.raamdecoratie.com/