Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Sticky Trap dazenlijm ” de enige echt dazenvallen lijm

Sticky Trap dazenlijm de enige echt dazenvallen lijm

 

De Sticky Trap dazenvallen lijm is de enige echte dazenlijm voor het maken en onderhouden van de lijmval. De dazen lijmval welke zijn geschiedenis kent in Zuid- Amerika werd enkele jaren geleden in Nederland opgezet vanuit Kylix. Het concept qua dazenval met de zelfde werking in de basis maar nu zonder een specifieke kap, trechter en opvangbak. De dazenlijm-val werkt dan ook zeer goed en staat garant voor grote vangsten. ( tot wel 300 dazen per dag!) Zo is dazenlijm /de loer lijmval ontstaan en kan je dan ook zeer goed inzetten bij een dazenplaag.

Ga daarom altijd voor de enige echte Sticky trap dazenlijm!

Sticky-Trap is het merk dazenlijm welke is onstaan vanuit de bekende tangle trap lijm en de loer lijmval. Sticky Trap is de oplossing bij het vangen van dazen, bremsen, horzels en paardenvliegen en kan goed worden ingezet bij een dazenplaag op diverse locaties. Niet alleen word deze lijm geleverd bij de bekende lijmvallen, ook word deze lijm gebruikt bij de budget dazenval welke circa 2 jaar geleden is ontstaan in Belgie. Hier werd bedacht” dat er heel eenvoudig doormiddel van een zwarte emmer en de Sticky-trap lijm een budget dazenval gemaakt kon worden voor nog geen paar euro! De emmer welke zwart is en beweegd word namelijk net zo gezien als het prooi zoals de zwarte dazenbal bij een dazenval word gezien. De daas zal zonder twijfel afgaan op emmer, landen en vast zitten! In samen werking met Sachx Stables werd de Sticky trap dazelijm in 2016 extra verbetert voor deze budget dazenval. Ook is er naast een 3,5 liter een verpakking van 1,5 liter bijgekomen welke u al voor € 29,95 heeft. Hiermee maakt u eenvoudig 10 tallen dazenvallen maken en onderhouden.

De Sticky-Trap dazenlijm is tevens jaren houdbaar en met deze lijm heeft u geen bijvangsten! 

Sticky trap heeft een nieuwe verpakking en werkt zeer doeltreffend bij het aanpakken van een dazenplaag.  Sticky Trap zit gevestigd in het hoge noorden van Nederland Winsum ( GN) en is de producent / groothandel van de dazenlijm. Het bedrijf beschikt over een grote productie capaciteit wanneer dit nodig is en levert haar producten aan diverse winkels in binnen en buitenland.

Bezoek de website van Sticky Trap voor meer informatie >> Sticky Trap

 

 

http://sticky-trap.nl/