Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

SEO specialist – dé oplossing om klanten te bereiken

 

De reden dat er steeds meer SEO specialisten zijn is omdat er steeds meer vraag naar Google specialisten is vanuit bedrijven. Dit komt weer omdat er veel meer klanten online oriënteren en aankopen doen. Dat is waarom zoekmachine optimalisatie (SEO) zo belangrijk is geworden de laatste jaren. Een gevaar dat hierin schuilt is echter dat er bedrijven zijn die denken een SEO expert ingehuurd te hebben, maar uiteindelijk niet écht hoog in Google komen. Dit is te wijten aan het feit dat alles wat een SEO specialist doet perfect moet zijn, terwijl er helemaal niet altijd de kennis is bij deze bedrijven om dit daadwerkelijk te doen. Omdat deze zogenaamde Google specialisten maar gedeeltelijk goed Google beïnvloeden, zal de website ook nooit bovenaan in Google komen. Voorkom dat u straks met lege handen staat door een matige zoekmachine optimalisatie specialist, en schakel een echte SEO expert in door te weten hoe SEO werkt en wat er door de Google specialist gedaan zou moeten worden.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie? (SEO)

Het principe van zoekmachine optimalisatie (SEO) is relatief simpel. Google wordt door een door een SEO specialist geoptimaliseerde website en acties zó beïnvloed, dat de website hoog in Google weergegeven wordt, waardoor er meer klanten op de website terecht komen. De implementatie van zoekmachine optimalisatie door een SEO expert is echter een stuk ingewikkelder. Er wordt allereerst on-page (op de website zelf) invloed uitgeoefend door de Google specialist, waarna off-page (rondom de website) een betere context en dus vertrouwen gecreëerd wordt bij Google. Hierdoor wordt uw website uiteindelijk door een goede SEO consultant hoog, of zelfs bovenaan in Google weergegeven.

Wat doet een SEO specialist precies?

Een SEO specialist beïnvloedt dus op de website zelf, maar ook daar omheen. De zaken die op de website zelf eerst worden aangepakt door een zoekmachine optimalisatie specialist, zijn de techniek van een website en de content. De technische optimalisatie door een SEO specialist zorgt ervoor dat uw website overal goed wordt weergegeven en dat Google alle inhoud van uw website kan bekijken om zo een goede context te krijgen. Dit is meteen de functie die door Google specialisten aan de content wordt toegekend. Er wordt op een manier geschreven dat Google kan begrijpen waar de tekst over gaat. Door deze context zal de pagina al stijgen in Google. Echter, de stap om bovenaan in Google te komen wordt gezet doordat een SEO specialist meer context en vertrouwen bij Google creëren, door andere pagina’s te laten verwijzen naar uw website en vice versa. U kunt direct een betrouwbare SEO expert inhuren door een kijkje te nemen op de website van SAM Online Marketing.