Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Met een zoekmachine optimalisatie bureau bovenaan in Google

 

U hebt een website, of u wilt deze laten maken en met een zoekmachine optimalisatie bureau bovenaan in Google komen. Een zeer verstandige keuze om uw klanten via een hoge positie in Google te willen bereiken, omdat hier simpelweg het grootste deel van de consumenten een oplossing zoeken voor hun ‘probleem’. In dit artikel gaan we dieper in op wat een zoekmachine optimalisatie bureau doet De vraag is echter, hoe wilt u bovenaan in Google komen? Er zijn hiervoor de opties; zoekmachine optimalisatie (SEO) bureau, of een Google Adwords campagne (SEA).

Zoekmachine optimalisatie bureau

De reden dat er meteen zoekmachine optimalisatie bureau wordt genoemd, en niet gewoon SEO, is omdat het erg lastig is om website optimalisatie uit te voeren zonder de kennis die SEO bureaus hebben. Zij anticiperen namelijk volledig op de situatie in de markt. De stappen die zij echter doorgaans doorlopen zijn: Technische optimalisatie, SEO content schrijven en off-page linkbuilding. Door per situatie in Google deze zaken toe te passen en af te stemmen, kan een zoekmachine optimalisatie bureau ervoor zorgen dat er een positie bovenaan in Google wordt bemachtigd.

SEO stappenplan

De technische (website) optimalisatie legt allereerst een goede fundering voor de zoekmachine optimalisatie, door de structuur eenvoudig en overzichtelijk te houden, met een duidelijke boodschap op basis van zoekwoorden die bij het bedrijf passen. SEO content wordt vervolgens beschikbaar voor Google dankzij de overzichtelijkheid. Deze SEO content moet gebaseerd zijn op zoekwoorden waar uw website bovenaan in Google moet komen. De laatste stap is niet website optimalisatie op de site zelf, het is SEO off-page. Er wordt aan linkbuilding gedaan, wat inhoudt dat andere websites, die door Google als te vertrouwen worden gezien, doorlinken naar uw website. Zo wordt er meegelift op dit vertrouwen. Door al deze zaken te optimaliseren, kan een SEO bureau uw website gegarandeerd hoog in Google krijgen. Voor een zoekmachine optimalisatie bureau dat u stap voor stap duidelijkheid geeft en u bovenaan in Google krijgt, gaat u naar SAM Online Marketing.