Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Martijn (24) verteld waarom hij Ripple heeft gekocht

De 24 jarige Martijn uit Rotterdam woont nog thuis, maar is inmiddels al miljonair geworden met het handelen in cryptocurrencies. Voornamelijk Ripple. “Als je snel geld wilt verdienen moet je handelen cryptocurrency”.

Dat is wat een oom van Martijn hem vertelde, Martijn begreep natuurlijk wel dat het niet zo makkelijk in elkaar zat en besloot er toch informatie over te lezen op het internet. Hij vertelde dat hij meerdere websites bezocht om informatie te lezen over cryptocurrency en kwam toen terecht op een website waar je de koers van Ripple kon bekijken. Martijn besloot via deze website meer informatie te lezen over de munt en er eventueel in te gaan investeren. “Ik heb met 1000 euro aan XRP gekocht op €0.007, op de dag van vandaag is XRP al €1,44 waard.”

Dat maakt Martijn een miljonair, toch heeft Martijn besloten om zijn munten niet te verkopen maar geduldig af te wachten totdat de cryptomunten nog meer waard zijn. Waarom Martijn dat wilt doen is niet bekend, hij verteld aan ons dat hij zijn familie wilt helpen en misschien ook een bedrijf wilt beginnen. Daar heeft hij een hoop geld voor nodig, wat Martijn precies wilt opstarten wilt hij nog niet vertellen.

Martijn studeert nog

De 24 jarige student woont nog thuis en studeert naast het handelen in Ripple ook nog, Martijn studeert IT en wilt het liefst de cryptocurrency business in. Martijn vertelt dat hij het interessant vindt hoe cryptocurrency in een zeer korte tijd een enorme bereik heeft weten te maken. “Dat komt ook een beetje door jullie!” vertelt Martijn. Wanneer er door de media verschillende artikelen wordt gepubliceerd over cryptocurrency wordt dat door veel mensen gelezen, dat zorgt voor speculaties en dat zie je ook direct terug in de koers. Voor de mensen die dit lezen en besluiten om te gaan investeren in cryptocurrencies is het verstandig om eerst goed informatie te lezen over de cryptocurrency die je wilt gaan kopen, het is belangrijk dat je weet waar je je geld in stopt.

met dank aan: https://www.koers-ripple.nl/#koers