Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Kies voor office 2016 en maak hier optimaal gebruik van!

Als je op zoek bent naar een nieuwe licentie dan kan je deze bij vele verschillende afnemers aanschaffen. Maar hoe weet je nu eigenlijk dat deze aanbieder daadwerkelijk legitiem is en aansluit bij jouw wensen. Het is immers zonde wanneer je geld spendeert aan een licentie en je uiteindelijk niks ontvangt.

Waar schaf jij je licentie aan?

Het kan goed zijn dat jij eigenlijk altijd bij dezelfde partij een licentie aanschaft. Hier kunnen allerlei redenen voor zijn. Het kan goed zijn dat dit bijvoorbeeld de goedkoopste partij is, of dat hier eigenlijk alleen maar prettige ervaringen mee hebt gehad. Kortom, je verandert eigenlijk niet van aanbieder en wanneer er dan ook een weer een moment naar voren komt dat je een nieuwe licentie moet aanschaffen dan zal je dit ook eigenlijk altijd bij deze partij doen. Toch zijn er ook genoeg mensen die geen prettige ervaring hebben met het aanschaffen van een licentie. Het kan goed zijn dat jij in het verleden bijvoorbeeld een licentie hebt afgenomen die niet geldig was en je plotseling met de aanbieder geen contact meer kon opnemen. Dit is natuurlijk erg vervelend en je hoopt dan ook dat je dit eigenlijk nooit mee hoeft te maken. Toch kan dit nog blijven gebeuren en het is dan ook niet gek dat er behoorlijk wat mensen zijn de wantrouwig zijn ten opzichte van sommige aanbieders.

Up to date blijven

Wanneer je een licentie gaat verlengen of opnieuw gaat aanschaffen heeft dit natuurlijk een reden. In de meeste gevallen zien we hierbij dat het gaat om het verlengen omdat de licentie simpelweg is verlopen en daarnaast is de kans dat je een nieuwe licentie gaat aanschaffen groot wanneer je hiermee up to date wilt blijven en de nieuwste ontwikkelingen wilt blijven gebruiken. Wanneer je nu kiest voor de laatste versie van office, de ga je voor een office 2016 licentie. Wanneer je kiest voor de laatste versie van windows dan kom je uit bij een windows 10 licentie. Veel mensen blijven door het aanschaffen van een licentie toch up to date met een wellicht wat versleten of verouderd apparaat.

https://softwarelicense4u.com/nl/