Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Kartonnen dozen voor een goedkope prijs!

Ik heb laatst goede kwaliteit kartonnen dozen gekocht voor een goedkope prijs. Zelf ging ik verhuizen en ik had dozen nodig om alles zo goed mogelijk te kunnen verplaatsen. Het enige probleem wat ik had was dat ik geen dozen had! De enige dozen die ik had, waren versleten en kon ik niet meer gebruiken. Daarom zocht ik kartonnen dozen in verschillende maten voor een goedkope prijs.

Waar kan ik normale kartonnen dozen vinden?

De eerste paar bedrijven die ik had gevonden die kartonnen dozen verkochten, waren niet het soort bedrijven dat ik zocht. Ze verkochten wel het soort dozen wat ik zocht, maar niet alleen de dozen. Je moet er perse iets bij kopen om de dozen te kunnen ontvangen. Daarom ging ik verder zoeken naar echt een bedrijf die alleen dozen als hoofdproduct verkocht. Gelukkig had ik nadat ik hierop ging zoeken, snel een bedrijf gevonden die mij wel kon helpen. Dat bedrijf was Dozenhal en ik kon daar aangeven welke maten dozen ik graag wilden kopen. Bovendien waren de prijzen voor de dozen betaalbaar en kon ik gratis een offerte aanvragen. Nadat ik de offerte had aangevraagd, kreeg ik snel een mailtje terug dat ze de order zullen plaatsen en dat ik voor een bepaalde datum het bedrijf mocht overmaken. Dit vond ik goede service!

Dozenhal

Nadat ik alles had betaald, kreeg ik een leveringsdatum van Dozenhal. Dit was sneller dan ik had gedacht! Meteen de volgende dag, had ik de dozen binnen! Ik had gekozen voor ‘groene’ dozen. Dit betekende dat ze tweedehands waren maar nog een goede staat waren. Dit bleek ook het geval te zijn. De dozen waren nog een perfecte staat en konden veel aan! Als ik weer dozen nodig heb, dan ga ik zeker weer bij Dozenhal bestellen.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Dozenhal? Dan kunt u terecht op de website van Dozenhal via www.dozenhal.nl voor meer informatie. U kunt daar meteen een gratis offerte aanvragen voor de producten die u interessant lijken. We zien u hopelijk snel terug op onze website.