Craigwatcher
Image default
Offers

Kamerplant

Aan de hand van deze tips vind je de perfecte kamerplant

Als de basis staat in je woonkamer is het tijd om de boel wat op te fleuren, dit kan dan ook gemakkelijk aan de hand van accessoires. Ze kunnen bestaan uit bijvoorbeeld; posters, bloempotten, kamerplaten en kandelaars. Een kamerplant is een perfect accessoire, ze zorgen namelijk voor veel sfeer en kleur in het huis. Maar het is dan wel belangrijk dat je de juiste plant aanschaft, de ene plant is namelijk de andere niet. Bepaalde planten zullen het bij jou in de woonkamer niet zo prettig vinden, dit kan komen omdat het bijvoorbeeld te donker is. Planten die in leven blijven aan de hand van veel licht zullen het dan ook niet zo lang volhouden. Wil je weten waar je verder rekening mee moet houden? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

 

Over deze punten moet je nadenken als je een kamerplant aanschaft

Als je graag een kamerplant wilt om de ruimte wat op te fleuren wil je natuurlijk dat de plant het zo lang mogelijk volhoudt. Gelukkig lukt dit al snel als je een beetje kennis op doet. Het eerste punt waar we het over gaan hebben is lichtinval. Hierbij is het belangrijk dat je weet of de woonkamer op het noorden of zuiden staat. Als de woonkamer op het noorden staat heb je nog steeds lichtinval, maar de zon zou nooit direct naar binnen schijnen, daarnaast wordt het in de woonkamer sneller donker dan een woonkamer op het zuiden. Hier schijnt namelijk de zon (als de schijnt) de gehele dag naar binnen. Veel planten vinden directe zonnestralen niet prettig, of moeten er eerst aan wennen. De planten drogen namelijk uit, en de bladeren kunnen uiteindelijk gaan uitvallen. Maar planten die veel licht nodig hebben, vinden een woonkamer op het zuiden wel zo prettig.

 

Kies de juiste kamerplant uit

Wil je graag een kamerplant aanschaffen? Neem dan eens een kijkje op de website van Fleurdirect. Deze partij heeft een ruim assortiment aan kamerplanten. De partij heeft filteropties, waardoor jij in een handomdraai de perfecte plant bij jou in de woonkamer vindt! Heb je nog een vraag over kamerplanten? neem dan gerust contact op met een van de specialisten, ze helpen je namelijk graag verder!

 

 

 

 

https://www.fleurdirect.nl/