Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Hulp van Sam Assistants

Sam Assistants is een bedrijf dat al ruim 2 jaar bestaat en is opgericht door twee personen, maar het idee was er al meer dan 10 jaar geleden. Dit omdat de oprichter eerst zelf ervaring op wilde doen zodat ze u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. SAM Assistants bestaat uit een intern opgeleid team met HBO diploma’s.

Waarom SAM Assistants?

SAM Assistants helpt graag jouw bedrijf verder. Als je een bedrijf heb dat heel erg goed loopt en maar blijft groeien kan het wel eens zo zijn dat je het heel erg druk krijgt en het plezier er niet meer in ziet. Dit is waar een assistent een goede optie is. Vaak vinden mensen het lastig om hun werk uit te leveren aan andere omdat ze er dan geen zicht/controle meer over hebben, maar op een gegeven moment kan dit niet anders. Een Assistent zorgt ervoor dat jij je kan focussen op de meest belangrijke zaken en zo kan je er samen voor zorgen dat het bedrijf op een gezonde manier verder blijft groeien, dat is natuurlijk wat uiteindelijk iedereen wil. SAM assistants geeft jou de kans om: je focus te zetten op de belangrijke onderdelen van je bedrijf, meer geld, want dit gebeurt als jij bezig bent met de juiste zaken, overzicht over je to-do’s en misschien wel het belangrijkste, je krijgt weer plezier in je werk.

SAM Assistants op afstand

Sam Assistants biedt op 2 verschillende manieren hulp aan, namelijk op afstand en op locatie. Heb jij vaak te weinig tijd of ben je veel op reis en heb je daarom weinig tijd om aan de belangrijke zaken van je bedrijf te werken? Dan is een assistent op afstand misschien wel een goede optie voor jou! Zij pakken je to-do list op, zorgen voor het opzetten van je projecten en dat deze correct worden uitgevoerd en bieden overzicht.

SAM Assistants op locatie

Mocht u wat extra hulp op kantoor nodig hebben heeft SAM Assistants niet alleen assistenten op afstand maar natuurlijk ook op locatie. Ze bieden een goede oplossing aan als u opzoek bent naar bijvoorbeeld een PA, office manager, executive assistant en nog veel meer. Mocht u daarin geïnteresseerd zijn raad ik u zeker aan een kijkje te nemen.