Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Gehard gelaagd glas

Gehard gelaagd glas is glas uit een combinatie van gehard glas en gelaagd glas. Dit wil zeggen dat het nog meer veiligheid biedt en het glas goed bij elkaar houdt. Dit glas wordt goed bij elkaar gehouden door middel van glasfolie van het gelaagde glas. Dit soort glas is dus handig in situaties waarbij echt stevig glas nodig is. Het is daarom ook niet mogelijk om door dit soort glas heen te vallen. Erg veilig dus om gehard gelaagd glas aan te schaffen.

De voordelen van gehard gelaagd glas

Als u gehard gelaagd glas aanschaft kunt u profiteren van veel voordelen. Zoals gezegd zorgt het dus voor extra veiligheid door de verschillende soorten glas wat is gecombineerd. Daarbij breekt het ook niet snel en is het ook niet gevaarlijk. Er kan dus geen ernstig lichamelijk letsel worden opgelopen, omdat er ook niemand door heen zou kunnen vallen. Het valt namelijk niet zomaar uiteen door de extra glasfolie laag die erop zit. Het geharde gelaagde glas vindt u in het assortiment van Glasgigant, waar u dit glas geheel op maat kunt bestellen.

De verschillende soorten glas

Bij Glasgigant zijn verschillende soorten glas te verkrijgen. Naast het geharde gelaagde glas kunt u deze twee soorten natuurlijk ook apart bestellen. Kiest u hier het juiste glas uit en vul de juiste afmetingen in zodat het voor u op maat gemaakt kan worden. Daarbij kunt u zelf ook de gewenste afhaal- of leverdatum kiezen, zodat u zeker weten thuis bent. Het betalen is in ieder geval helemaal veilig. Liever achteraf betalen? Dat kan ook . Het glas wordt in ieder geval snel bezorgd, namelijk al vanaf 3 werkdagen.

Meer weten? Raadpleeg de specialisten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van gehard gelaagd glas? Neem dan even contact op met de klantenservice van Glasgigant. Zij kunnen u van alles vertellen wat u nodig heeft voor de aanschaf van dit sterke glas.

https://www.glasgigant.nl/