Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Geen omzet meer missen met onze telefoonservice

Met FreeVoice telefoonservice mist u geen omzet meer. Wij bieden u en uw bedrijf een telefoniste op afstand. Deze telefoniste neemt natuurlijk de telefoon op met uw bedrijfsnaam. Daarnaast bieden wij ook slimme oplossingen om goedkoper te bellen.

De telefoonservice van FreeVoice

De telefoonservice van FreeVoice vergroot uw bereikbaarheid. Voor veel bedrijven is het een uitdaging om altijd telefonisch bereikbaar te zijn. Echter is het wel belangrijk om hier tijd aan te besteden, want het kan u klanten kosten. Met de antwoordservice van FreeVoice heeft u deskundige en professionele telefonistes op afstand, ook virtuele assistenten genoemd. Onze virtuele assistenten kunnen ook uw agenda bijhouden en info mailboxen en reserveringssystemen beheren. Notities over de gevoerde gesprekken ontvangt u gemakkelijk via de mail, whatsapp of sms. Wat voor u het meest handig is. Onze medewerkers snappen dat het herkennen van klanten belangrijk is, dit geeft een persoonlijk tintje aan een gesprek en zorgt ervoor dat mensen een prettige ervaring hebben. Onze medewerkers zijn geschoolde telefonisten met een vast dienstverband, die regelmatig getraind worden. Zo bent u altijd gegarandeerd van kwaliteit. Onze services zijn flexibel en transparant. Bij ons zit u niet vast aan een jaarcontract, maar kunt u elke maand opzeggen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Daarnaast beslist u zelf wanneer u onze services nodig heeft. Dagelijks, tijdens de lunchpauze of vergaderingen, of als invaller voor uw eigen telefoniste.

Bereikbaar zijn

Bereikbaar zijn is voor een bedrijf van groot belang. Zo laat u zien dat u uw klanten serieus neemt en er voor hen bent. Deze bereikbaarheid is onze missie. Al sinds 2006 staan wij voor kwaliteit, hoge service, transparantie en eerlijk zaken doen. Wij werken met een klein team vanuit Lunteren, maar zijn beschikbaar voor bedrijven uit het hele land. Tegenwoordig draait een goed bedrijf op flexibiliteit en bereikbaarheid. Door diensten als flexwerken, antwoordservice en secretariële diensten te bieden spelen wij hierop in. Wij bieden namelijk niet alleen een antwoordservice aan, maar ook telecomdiensten om slimmer en goedkoper te bellen en secretariële diensten, zoals een secretaresse op afstand. Neem vooral een kijkje op onze website voor alle mogelijkheden!