Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Een topkwaliteit serverkast kopen?

Als je op zoek bent naar een serverkast dan zijn er diverse partijen waar je terechtkunt. Tegenwoordig zijn er zoveel serverkasten beschikbaar, dat je soms niet eens meer weet waar je moet kijken. Uiteraard is het wel van groot belang dat je een weloverwogen keuze maakt, want alleen zo bescherm en beveilig jij jouw servers zo optimaal mogelijk. Ben je op zoek naar een serverkast van topkwaliteit? In deze blog vertellen we je er meer over.

Waar een serverkast kopen?

Wij raden je aan om een kijkje te nemen bij Serverkast24.nl. Dit bedrijf is de specialist in het aanbieden van serverkasten van het merk Rittal. Dit behoort tot één van de bekendste merken die serverkasten produceert. Al veel mensen hebben gekozen voor een kast van dit merk, aangezien het bekendstaat om de vele bescherming en de betrouwbaarheid.

Rittal serverkasten

De serverkasten van Rittel hebben een beschermklasse van IP55. Dit wil zeggen dat de kast is beschermd tegen het binnendringen van stof en water. Daarbij kun je kiezen uit een staande en wandkast. In een staande serverkast kunnen meer en zwaardere apparaten worden geplaatst dan in een wandkast. Wandkasten zijn veel compacter en nemen minder ruimte in. Hierdoor zijn deze kasten eerder geschikt voor het plaatsen van minder en lichtere apparatuur.

Deuren

Je kunt de serverkasten bestellen met glazen of geperforeerde deuren. Een glazen deur wordt gebruikt voor patch-oplossingen, waar geen extreme warmte vrijkomt. Een geperforeerde deur zorgt voor een betere ventilatie en wordt daarnaast ingezet wanneer er meerdere servers in de kast worden geplaatst. Let hier dus goed op bij het doen van een aankoop.

Vragen over een topkwaliteit serverkast kopen?

Heb je ook hulp nodig bij het kopen van een topkwaliteit serverkast? Of heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Serverkast24.nl. Zij hebben flink veel kennis van alle mogelijkheden en opties, waardoor ze je als geen ander verder kunnen helpen om een juiste keuze te maken.

http://www.serverkast24.nl/