Craigwatcher
Image default
Computers

Een schoon kantoor: een must voor jouw onderneming

 

Een schoon kantoor is niet alleen het visitekaartje voor jouw klanten en partners: het draagt ook nog eens bij aan het werkplezier en de productiviteit van jouw werknemers. Daarom is het belangrijk dat jouw kantoor en de werkplekken van jouw werknemers goed worden schoongemaakt. Maar waarom is het zo belangrijk om een kantoor schoon te houden? In deze blog lees je daar mee over. Daarnaast geven wij je een tip over hoe jij je kantoor spik-en-span kan houden.

Productiviteit

Een schoon kantoor verhoogt de productiviteit. Door een schoon kantoor raken medewerkers minder snel afgeleid. Er is immers minder waar medewerkers zich aan kunnen storen. Ze hoeven niks op te ruimen en kunnen direct aan de slag met hun werkzaamheden. Daarnaast hoeven ze niet meer een slag in de ronde te zoeken naar dat ene document die ergens op een stapeltje papier is gekwakt. 

Ziekteverzuim

Met het toenemende aantal flexplekken op veel kantoren zit niet iedere medewerker altijd aan hetzelfde bureau. Je staat er niet zo snel bij stil, maar op een flexplek zit iedereen aan dezelfde muis en hetzelfde toetsenbord. Niet echt hygiënisch. Maakt degene die op dinsdag gebruik heeft gemaakt van de flexplek wel alles schoon voor degene die er woensdag komt te werken? Met het regelmatig schoonmaken krijgen vuil en bacteriën geen kans om jouw medewerker ziek te maken.

Uitstraling

Wanneer er regelmatig klanten bij jouw kantoor op bezoek komen, is het wel zo netjes om hem of haar in een schoon kantoor welkom te heten. Niet alleen omdat dat hygiënisch is, maar het bevorderd ook het sluiten van deals! Want wees eerlijk: zou jij met iemand een deal sluiten als jij wordt verwelkomd in een smerig kantoor waar de broodkruimels op de grond liggen en de ramen al een jaar niet zijn gewassen? Precies, ik ook niet!

EW Facility Services

Hebben wij jou overtuigd dat het belangrijk is om je kantoor goed schoon te houden? Mooi! Als je de kantoorschoonmaak wil uitbesteden dan raden wij EW Facility Services aan. Benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Bezoek dan snel hun website of neem telefonisch contact met ze op.

 

https://www.ew.nl/