Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Een ICT-bedrijf in Veenendaal nodig?

Het maakt niet uit of u nu een groot of een klein bedrijf heeft, tegenwoordig kan uw bedrijf niet meer zonder ICT. Natuurlijk kunt u dit alles in eigen beheer doen maar dat vergt behoorlijk wat tijd en expertise. Uitbesteden is dan een goede keuze. In Veenendaal staat Xantion voor klaar voor uw gehele ICT-beheer of alleen uw zakelijke telefonie.

Het ICT-bedrijf in Veenendaal voor uw ICT-beheer

De ICT-voorziening is voor uw bedrijf cruciaal. In Veenendaal kunt u het ICT-beheer volledig en eenvoudig aan Xantion uitbesteden. U heeft dan een betrouwbaar ICT-systeem tegen lage en voorspelbare kosten. Onder dit ICT-beheer vallen niet alleen de computers maar ook de servers, routers, switches en alle vragen van gebruikers. Door uw ICT-beheer uit te besteden aan Xantion hoeft u niet meer zelf te investeren of medewerkers in te huren.

Bij Xantion vinden ze dat ICT net zo eenvoudig als water uit de kraan én net zo transparant als water uit de kraan moet zijn. Daarom krijgt u van hen, binnen het overeengekomen maandbedrag, gevraagd en ongevraagd advies. Zodat uw ICT correct is afgestemd op hetgeen u ermee wilt bereiken.

Bereikbaarheid is belangrijk in dit internettijdperk. Het is daarom noodzakelijk dat uw data en software altijd en overal beschikbaar is. Dat maken ze bij Xantion mogelijk door in de Cloud te werken. Hierbij huurt u alle faciliteiten op basis van uw behoefte. Groeit u dan neemt u eenvoudig meer af en is er krimp dan kunt u per direct minder afnemen.

Zakelijke telefonie

Voor zakelijke telefoon is er VoIP. VoIP is eigenlijk gewoon bellen via internet. De toestellen worden aan het internet gekoppeld en je kunt ze gebruiken waar je ze neerzet. Dat kan op kantoor zijn, maar ook thuis. En dankzij het internet is onderling bellen met collega’s gratis. Voor een vast bedrag per maand zorgt Xantion ervoor dat dit 24 uur per dag werkt en dat de doorschakelingen en voicemails werken zoals dat gewenst is. Hierdoor zijn facturen van een telefoonmaatschappij verleden tijd en de kostenbesparing loopt op tot 30%.