Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Dit moet je weten over een patchkast

Misschien heb je er weleens van gehoord: een patchkast. Dit is een kast waar alle kabels van de aansluitingen met de verschillende apparatuur met elkaar worden verbonden. Wil je ook graag een patchkast kopen? In deze blog vertellen we je alle ins en outs, zodat je helemaal op de hoogte bent.

Waarom kiezen voor een patchkast

Als je een eigen onderneming hebt dan is het van groot belang dat de servers in orde zijn. Tegenwoordig doen we bijna alles via internet, waardoor een storing flink veel roet in het eten kan gooien. Door een patchkast te gebruiken, kun je jouw netwerkoplossingen beschermen en beveiligen. Hierdoor voorkom je dat de server niet meer werkt binnen jouw onderneming.

Aanbod

Bij Serverkast.com vind je een ruim aanbod patchkasten die je kunt bestellen. De patchkasten zijn voorzien van een 19 inch profiel waarin 19 inch apparatuur kan worden geplaatst. Daarbij kan je kiezen uit 60cm en in 80cm brede varianten. Ook is er een verschil wat betreft de deuren. Zo kun je kiezen voor een glazen of een geperforeerde deur. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Waarom bestellen bij Serverkast.com?

Het bestellen van patchkasten bij Serverkast.com heeft diverse voordelen. Zo zijn de patchkasten voorzien van ventilatiegaten in de bodem- en dakplaten. Tevens zijn ze voorzien van een kabelinvoer aan de boven- en onderkant. Hierdoor kun je zelf kiezen waar je de kabels binnen wilt laten komen voor het wegwerken van de kabels. Ook zijn de kasten voorzien van sloten in de voordeur, achterdeur en zijpanelen, voor de extra beveiliging.

Ook een patchkast kopen?

Zit je er ook aan te denken om een patchkast kopen bij Serverkast.com? Neem dan een kijkje op de website van het bedrijf en plaats je bestelling. Heb je nog vragen of wil je meer weten over het kopen van een patchkast? Neem dan gerust contact op met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen je van harte verder.

https://www.serverkast.com/