Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

De HP PageWide printer is een super machine!

Heeft u wel eens gewerkt met een HP Pagewide printer? Nee?! Dan heeft u zeker wat gemist! Want de HP pagewide printer is echt een must-have tegenwoordig. Bijna elk bedrijf wilt er nu een! Vandaar dat wij bij Repromat u helpen om deze geweldige printer een kans te geven om uit te proberen of te bestellen bij ons in de webshop.

HP Pagewide printer is erg gewild bij bedrijven

Wij van Repromat snappen wel waarom de HP PageWide een gewild product is voor bedrijven. Het bijzondere aan deze printer is dat hij grote formaten in een keer kan uitprinten zonder enkele speciale functies toe te voegen aan het bestand zelf. Bovendien drukt het product op hoog kwaliteit uit en heeft u verschillende opties in het drukken van het bestand. Bijvoorbeeld of u het geplastificeerd wilt hebben of dat het bestand geheel vector moet worden uitgeprint. Bij Repromat hebben we verschillende HP PageWide modellen klaar staan om te gebruiken. Ieder model heeft zijn sterke kant en unieke functies. Bijvoorbeeld de HP PageWide XL 5100 kan zwart/wit en kleur printen en er kunnen maar liefst 6 rollen vol met papier in. Hij print met een snelheid van negen meter per minuut. Dus binnen een paar seconden heeft u al een groot formaat document geprint.

Repromat’s assortiment

Bij Repromat verkopen we nog veel meer dan alleen maar deze geweldige printer. U kunt kiezen uit onze brede assortiment van machines, printers, scanners en nog veel meer. Met al deze producten kunt grote formaten documenten uitprinten en veel meer! Bovendien hebben wij ook vaak aanbiedingen op de website waar mooie producten goedkoper zijn voor een tijdelijke periode. Dus wacht niet te lang!

Contact

Wilt u meer weten over de producten en de diensten van Repromat? Bekijk dan de website en de webshop van Repromat en laat u overhalen om een van deze geweldige producten aan te schaffen. Wilt u eerst een machine in actie zien? Kom gerust langs in onze showroom waar de producten klaar staan voor gebruik en u deze zelf kan uitproberen. Natuurlijk zullen er ook medewerkers aanwezig zijn om u te helpen en te adviseren.