Craigwatcher
Image default
Offers

De Eurostars subsidie: dit moet je weten

Wil jij als bedrijf toegang krijgen tot nieuwe markten en jezelf blijven innoveren? Dat wordt altijd gestimuleerd en zal elk bedrijf moeten doen. Je kunt in dit geval beroep doen op de Eurostars subsidie. Je hebt recht op deze Eurostars subsidie wanneer je met minimaal één partner uit een Eurostars-land samenwerkt. Maar wat is deze Eurostars subsidie nou eigenlijk precies en wanneer heb je hier officieel recht op? In dit blog gaan wij dieper in op de Eurostars subsidie en leggen wij je er meer uit over de voorwaarden hiervan. Lees dus gerust eens verder.

Voor wie is deze subsidie?
Ambitieuze mkb’ers die graag werken aan een grensoverschrijdend R&D project kunnen beroep doen op deze subsidie. Het indienen van een aanvraag is vrijwel doorlopend mogelijk. Daarbij kent deze subsidie een nationaal en internationaal gedeelte. Is jouw projectvoorstel internationaal goedgekeurd? Dan kun je nu de subsidie aanvragen. 

Voorwaarden voor de subsidie
Zoals eerder vermeld is de voorwaarde dat er samengewerkt wordt met een partij uit een ander land. Dit moet je dan ook kunnen aantonen. Daarnaast is het belangrijk dat je het project binnen drie jaar hebt afgerond en moet het project een civiele toepassing kennen. Voldoe je hieraan? Dan kun je nu een subsidie aanvragen.

Laat je persoonlijk adviseren bij Hezelburcht
Bij Hezelburcht kun je terecht voor subsidie advies en meer informatie over de Eurostars subsidie. De specialisten bieden jou ondersteuning binnen het gehele financieringstraject, dus je staat er in ieder geval niet alleen voor. Naast de Eurostars subsidie zijn er ontzettend veel andere mogelijkheden wat betreft een subsidie. Dit geldt niet alleen op regionaal en nationaal niveau, maar ook op Europees niveau. Wil jij graag de mogelijkheden bespreken voor jouw bedrijf met één van de specialisten van Hezelburcht? Bezoek dan nu de website voor meer informatie en laat je persoonlijk adviseren.

 

https://www.hezelburcht.com/

Related Posts

Animatie laten maken

Start your day the Dutch way!

Pneumatiek