Craigwatcher
Image default
Computers

De beste LED schermen

Een opvallende manier om reclame te maken, is het gebruik maken van LED schermen. Wie kent ze niet? Die grote schermen langs de snelweg of in winkelcentra. Times Square is wellicht het bekendste voorbeeld. LED schermen zijn altijd zichtbaar en dat is precies wat u wilt als bedrijf: zichtbaar zijn. Deze schermen bieden u de kans om dynamische beelden met tekst te combineren en uw boodschap over te brengen op een grote groep mensen. Een partij die wij aanraden voor LED schermen, is Rotapanel. Benieuwd waarom? Wij leggen het u uit.

Het aanbod van Rotapanel

Bij Rotapanel hebben zij een ruim aanbod met diverse LED schermen. Al sinds 1964 zijn zij een gerenommeerde naam in de wereld van buitenreclame. In deze tijd zijn er veel nieuwe technieken en soorten schermen bij gekomen en deze zijn allemaal te vinden bij Rotapanel. Zo hebben zij onder andere:

  • Led schermen

  • Scrolling posters

  • City of Urban LED schermen

  • Digitale LCD reclame zuilen

Maar ook wanneer u op zoek bent naar een roterend reclamebord bent u bij Rotapanel aan het juiste adres. Voor alle LED schermen uit het assortiment van Rotapanel neemt u een kijkje op hun site.

Bereik de doelgroep

Voordat u overgaat tot de aanschaf van een LED scherm, is het verstandig om na te denken over de plaats waar u het scherm wilt plaatsen. Dit moet u doen op een plek waar uw doelgroep zich bevindt en veel te vinden is. Op deze manier haalt u het beste uit uw LED scherm en dat is natuurlijk wat u wilt. Naast de plek, is ook de boodschap een belangrijk element. Dankzij de gebruiksvriendelijke software van Rotapanel is de boodschap op het scherm eenvoudig aan te passen. Hierdoor bent u flexibel en kunt u de boodschap ten alle tijden up-to-date houden. 

De mogelijkheden bij Rotapanel

Wilt u meer informatie over de LED schermen van Rotapanel? Kijk dan op hun site en vraag een vrijblijvende offerte aan of extra informatie. Deze specialisten kunnen u alles vertellen over de schermen in hun assortiment en helpen u graag verder.

 

https://www.rotapanel.nl/home/