Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Dankzij de Nederlandse Provider is mijn bedrijf verbeterd!

Ik kan de Nederlandse Provider niet genoeg bedanken wat zij hebben gedaan voor mijn bedrijf. Alles gaat nu een stuk makkelijk en soepeler dan vroeger. Bovendien had bijna niemand uit mijn bedrijf verstand van IT of telecom. Totdat er medewerkers kwamen die mijn bedrijf een boost gaf en hebben uitgelegd dat IT en telecom niet eens zo moeilijk is. Ik denk dat zonder de hulp van de Nederlandse Provider ik echt radeloos zou zijn geweest.

Wat heeft de Nederlandse Provider voor mijn bedrijf gedaan?

De Nederlandse Provider heeft veel betekent voor mijn bedrijf. Ik merkte dat mijn bedrijf niet mee ging met de laatste ontwikkelingen die speelde tussen zakelijk internet, telefonie en meer. Als eigenaar van het bedrijf was het mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat mijn bedrijf en mijn werknemers met de beste softwares werken. Dus ik ging contact opzoeken met de Nederlandse Provider om mij te helpen met bepaalde zaken. Bijvoorbeeld om een nieuwe telefooncentrale aan te schaffen voor mijn bedrijf. We gebruikte nog steeds een oudere versie en daar waren af en toe problemen mee. Nu werken we via de cloud en dat gaat een stuk sneller. De communicatie is echt verbeterd tussen klant en medewerker. Ook hebben we glasvezel aangevraagd. We hadden vaak geen internet verbinding omdat we in een afgelegen gebied zitten met het pand. Maar dankzij glasvezel hebben we daar nu helemaal geen last meer van!

Top service

Niet alleen de producten waren goed. De service van de Nederlandse Provider was ook zeer goed. Toen ze de nieuwe telefooncentrale aan het installeren waren, was mijn bedrijf niet uit te lucht qua telefonie en konden we rustig doorwerken. Ook gingen de medewerkers niet weg, tot alles het perfect deed en ze een goede en duidelijke uitleg hebben gegeven aan de mensen van het bedrijf. Dit vond ik zeer gewaardeerd en ik raad dan ook de Nederlandse Provider echt aan!

Maak een afspraak!

Wilt u ook als bedrijf profiteren van de producten en service van de Nederlandse Provider? Bekijk dan de website voor meer informatie over het bedrijf en de producten. Daar kunt u ook meteen een afspraak maken met de Nederlandse Provider voor een gesprek. Zij helpen en adviseren u graag in de producten en diensten!