Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Cloud telefonie is vernieuwend

Voor de komst van internet én Cloud telefonie, domineerde een groot bedrijf de telecommunicatiemarkt. Iedereen die wilde bellen maakte vanzelfsprekend gebruikt van deze ene aanbieder. In die tijd was het gebruikelijk om te betalen voor elk telefoongesprek, gerekend per minuut. Een kostbare aangelegenheid voor veel bedrijven. Vooral ook voor de kleinere bedrijven die te maken hadden met een beperkt budget. Er moest en fysieke telefoonlijn ‘getrokken’ worden vanaf het openbare telefoonnet naar kantoor en/of huis. De kosten die daarmee gemoeid waren, kwam ook voor uw rekening. Telefonie is een van de eerste communicatie platformen die zo’n 150 jaar bestaat.

Cloud telefonie is populair

Hoe anders is dat tegenwoordig met Cloud telefonie. In de laatste 10 tot 15 jaar heeft zich een revolutionaire verandering voorgedaan met de komst van Cloud telefonie. Internettechnologie die samenvalt met de populariteit van andere diensten. Te weten: World Wide Web, streaming, online, waarbij gebruikt gemaakt wordt van afzonderlijke communicatiemiddelen zoals telefonie, video en chatten. In de afgelopen drie tot vijf jaar is de populariteit rondom Cloud telefonie toegenomen. Logisch. Door de toepassing van Cloud telefonie ontstaat er een aanzienlijke afname van vaak hoge investeringen. De traditionele kosten per telefoongesprek zijn verdwenen en hebben plaatsgemaakt voor hedendaagse vaste maandelijkse abonnementskosten. Zonder in te boeten op de technologie die vaste tred houdt met innovatie en ontwikkelingen.

Cloud telefonie staat garant voor vernieuwing

Met de komst van Cloud telefonie is er een grote verandering ontstaan op telecommunicatie gebied. In plaats van gebruik te maken van speciale gesprekslijnen naar het openbare telefoonnet, maak je met Cloud telefonie gebruik van de infrastructuur van het internet. Dit is dezelfde internetverbinding die je computers op kantoor gebruiken, dus alle kantoor telefoons, computers en softphones delen dezelfde kabelaansluiting op het toestel op kantoor. Een softphone is een samenvoeging van software en telefoon (phone op z’n Engels). Daarmee weet je eigenlijk al direct wat een softphone is. Software waarmee je een telefoon op je computer of tablet installeert. Veel gebruikt door medewerkers die veel onderweg zijn, maar toch bereikbaar moeten zijn op hun (kantoor)telefoon.

De Cloud telefonie oplossingen die De Nederlandse Provider te bieden heeft, maken groei gemakkelijker voor de toekomst van je bedrijf, doordat veranderingen direct ingezet kunnen worden.