Craigwatcher
Image default
Offers

Aanhangernetten

Het is verplicht om een aanhangernet over de goederen te plaatsen. Gelukkig maar, want anders zou alles er zo af kunnen vallen of wegwaaien. Op deze manier ben je er van verzekerd dat jouw goederen heel bij de bestemming aan komen. Een aanhangernet kan voor elke situatie anders zijn. Ga je zand vervoeren of grote goederen? Wil je graag weten welk net het handigst is voor jouw goederen? Lees dan snel verder!

Verschillende aanhangernetten

De nettenshop heeft verschillende aanhangernetten in hun assortiment. Het maakt niet uit voor welke klus je een aanhangernet zoekt, bij deze partij zit er altijd wel een net bij die aan jouw wensen voldoen.  Maar het is wel belangrijk om goed uit te zoeken welk net je nodig hebt. Als je wil dat de goederen redelijk op de plek blijven liggen en beschermt worden. Dan kan je het beste kiezen voor een aanhangernet. Maar als je fijne materialen hebt is een aanhangernet niet zo handig. Dan is het verstandig om te kijken naar een aanhangerdoek. Dit doek houd zelfs de kleinste goederen binnen en kans op scheuren en beschadiging is nihil. 

 

Wat is de beste keuze?

De meeste klussers gebruiken een aanhangernet dagelijks. Maar voordat je een aanhangernet koopt is het belangrijk dat je eerst over een paar punten nadenkt. De afmeting is een van de belangrijkste, je wilt natuurlijk niet dat het net te kort is. Neem daarom het net een maat groter dan je aanhanger, op deze manier heb je nog speling als je hoge goederen vervoerd. Op deze manier is het altijd mogelijk om je goederen goed af te dekken. Het soort gaat is ook een belangrijk punt. Vervoer je grote goederen, kies dan voor een net met grote mazen. Maar wil je bijvoorbeeld zand vervoeren, dan is een net met fijne mazen het handigst. De fijne mazen laten lucht door maar houden wel de goederen op zijn plek. Daarnaast is prijs ook niet onbelangrijk. Gelukkig zijn er diverse aanhangernetten bij de Nettenshop, en dus ook verschillende prijsklasse. Hierdoor moet er altijd wel eentje tussen zitten die binnen je budget valt. 

Aanhangernet aanschaffen?

Nettenshop heeft diverse aanhangernetten in het assortiment. Neem gerust een kijkje op de webshop. Nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice. Er werken verschillende specialisten bij Nettenshop die altijd antwoord weten op je vraag. 

 

https://www.nettenshop.nl/