Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Mijn ouders zijn 25 jaar getrouwd en ik had een super cadeau!

Dankzij de geweldige service van Jilster, heb ik nu een onwijs leuk cadeau voor mijn 25 jaar getrouwde ouders! Ik had echt geen idee wat ik voor hun bruiloft wilde geven. Na het bedenken van verschillende mogelijkheden, kon ik maar niet het perfecte cadeau vinden. Tot mijn tante mij naar een bedrijf verwees, voor inspiratie en leuke cadeau ideeën.

Bij Jilster mijn cadeau maken voor mijn ouders die 25 jaar getrouwd zijn

Door de tip van mijn tante ben ik gaan kijken op de website van jilster of ik daar een cadeau voor mijn ouders die 25 jaar getrouwd zijn kon vinden. Al snel kreeg ik leuke voorbeelden te zien van andere mensen en wat voor product Jilster aanbood. Je kunt de service van Jilster gebruiken om een uniek magazine te laten maken met eigen input. Ik vond dit een geweldig idee als cadeau! Waar tantes niet handig voor kunnen zijn. Toen ik eindelijk wist wat ik wilde, ben ik meteen begonnen met het verzamelen van content om in het magazine te zetten. Met een beetje hulp van familieleden kwam ik snel met genoeg content om er in te zetten. Toen ging ik kijken hoe de online editor van Jilster in zijn werking ging. Maar deze was makkelijk te gebruiken. Door middel van templates was het in elkaar zetten van het magazine een eitje! Zelfs een baby kan dit doen. Daarna liet ik mijn tante nog even de teksten controleren voor de spellinge en daarna verstuurde ik deze naar Jilster zelf om het te laten drukken. Ik had hem expres naar mijn tante’s adres ingevoerd voor de levering, zodat mijn ouders het niet per ongeluk zouden zien.

Ze waren super verrast!

Het eindresultaat van het magazine mag er zeker zijn. Hij was precies van hoe ik hem wou hebben en alles klopte. Van foto’s tot vormgeving. Maar natuurlijk wilde ik weten wat de reactie zou zijn van mijn ouders. Op de dag van het grote feest was het de hoogste tijd om mijn cadeau aan ze te geven. Hun gezichten waren geweldig om te zien, toen ik het cadeau gaf. Ze waren er heel blij mee en hadden dit totaal niet zien aankomen.

 

Wilt u ook gebruik maken van de service van Jilster? Bekijk dan de website www.jilster.nl