Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Specialisme op gebied van Personenalarmering

Personenalarmering is een systeem dat het verschil kan maken tussen leven en dood. Het wordt in verschillende branches ingezet; maar met name in de beveilingsbranche. Bij het gebruik van deze alarmering wordt hierdoor ook gebruik gemaakt van zeer nauwkeurige apparatuur, een simkaart met roaming waar meerdere GPS systemen op aangesloten zijn en een 24/7 beschikbare service die altijd te hulp kan slaan. Al deze apparatuur en systemen zijn gecertificeerd en zorgen voor dé perfecte service zodat wanneer er hulp aangeslagen moet worden geen van de stappen kan falen. Dit wordt ieder aangeboden door Secure2go. 

Certificering

De certificering van Secure2go moet goed te meten zijn. Het is namelijk belangrijk dat het systeem controleerbaar is zodat er nooit een falen kan optreden. Het keurmerk waar aan voldaan moet worden heet ‘mobiele beveiliging van personen’ aangeboden door Kiwa. Ook is Secure2go als gehele organisatie gecertificeerd met een ISO9001 kwalificatie en heeft elke medewerker ruime ervaring op het gebied van persoonlijke veiligheid. De apparatuur, service en software kan bij ons gekocht of gehuurd worden op basis van een abonnement. 

De veiligheid van een persoon

Heel vaak wordt met beveiliging de beveiliging van een object bedoelt. Denk hierbij aan het beveiligen van je eigen objecten met behulp van een verzekering, of een museum dat haar objecten bewaakt met glas, camera’s, bewakers en verzekeringen. Bij ons gaat het alleen om het beveiligen van personen. Dit betreft vaak personen die tijdens werktijd in aanraking kunnen komen met gevaarlijke situaties. Een voorbeeld hiervan zijn hulpverleners, deurwaarders of beveiligers bij een nachtclub. Maar er zijn veel meer mensen die in aanraking kunnen komen met een gevaarlijke situatie. Hier biedt Secure2go dan ook de oplossing om altijd en overal veilig te kunnen opereren en wanneer je alarm slaat gelijk, zonder je telefoon te hoeven pakken, gepaste hulpdiensten kan inschakelen. Meer informatie kun je op de website van Secure2Go vinden!

Related Posts

Een ICT-bedrijf in Veenendaal nodig?

VoIP-telefonie brengt enkel voordelen

Is 3D-printen geschikt voor business?