Grafstenen op maat in Nijmegen

on

Artea Grafmonumenten staan voor u klaar om grafstenen te ontwerpen in Nijmegen. Iemand dierbaar verliezen is het begin van een moeilijk proces en u wilt het liefst op een eervolle manier afscheid nemen van uw dierbare. Elk mens heeft een unieke persoonlijkheid en heeft een eigen en uniek leven geleid. Daarom heeft ook elk mens recht op een uniek afscheid met een persoonlijk grafsteen dat speciaal voor hen ontworpen is.

Samen grafstenen ontwerpen in Nijmegen

Artea luistert graag naar uw wensen en wat de wensen waren van uw overleden dierbare bij het ontwerpen van grafstenen in Nijmegen en Provincie Gelderland. Hierbij moet gedacht worden aan bijvoorbeeld het levensverhaal van de overledene. Zonder een levensverhaal zal het grafsteen nooit persoonlijk zijn. Artea helpt u bij het ontwerptraject. Hierbij kunt u denken aan inspiratie opdoen, het schetsen van ideeën en brainstormen. Artea biedt u de tijd en ruimte om na te denken over wat uw wensen zijn voor het monument en deze wensen te bespreken tijdens een persoonlijk gesprek.

Bij het ontwerp kunt u denken aan welke materialen u wilt voor de steen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor brons, glas of graniet maar u moet ook denken aan de tekst op het monument, eventuele afbeeldingen en fonts. Bent u meer op zoek naar iets moderns? Kies dan bijvoorbeeld voor een glasplaat met een foto van de overledene. Als u meer van strak en eenvoudig houdt, kunt u kiezen voor een een bronzen uitstraling met weinig tekst en afbeeldingen.

Artea grafmonumenten

Artea is gevestigd in Veenendaal en Alkmaar maar leveren ook in andere steden in de provincies Gelderland, Noord-Holland en Utrecht. Artea vormt een team van mensen die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van persoonlijke grafmonumenten en gedenktekens met hun ervaring en kennis van de juiste materialen en hun gevoel voor vormgeving. Artea vertaalt het verhaal van uw overleden dierbare en weet dit verhaal om te zetten in een mooie en uniek grafmonument. Op deze manier kunt u ook een plek creëren voor uzelf ter nagedachtenis van uw dierbare en om troost in te vinden. U kunt altijd een vrijblijvende afspraak maken om te zien wat Artea u te bieden heeft.