Craigwatcher
Image default
Computers / Internet / Chat

Een ervaren ICT bedrijf in Arnhem vinden

Ik had snel een ICT bedrijf nodig uit de omgeving van Arnhem die mij en mijn bedrijf uit de brand kon helpen. Ik had eerst zelf een andere ICT bedrijf die voor ons alle ICT deed binnen het bedrijf. Maar ze hebben aangekondigd om te gaan stoppen, dus moesten wij zo snel mogelijk een nieuw bedrijf vinden die met ons wilden samenwerken. Gelukkig bestaat het internet en zijn er veel ICT bedrijf waar we een keuze uit konden maken.

Advies nodig van een ICT bedrijf uit Arnhem

Omdat wij helemaal niks wisten van ICT moesten we een bedrijf vinden die wel wat wist over ICT in de omgeving van Arnhem. Onze vestiging zit ook in Arnhem en daarom vonden we het erg fijn als deze ook in de buurt was. We begonnen met zoeken bij alle bekende ICT bedrijf die we kende. Maar helaas hadden zij het te druk op het moment en konden we daar niet terecht. Na een tijdje verder zoeken kwamen we bij het bedrijf van Xantion terecht. Zij wilde ons wel helpen met de ICT en ons passend advies geven zodat wij ook meer konden helpen op de ICT afdeling van onze eigen bedrijf. Dit was natuurlijk super! Daarom hebben we een kennismakingsgesprek ingepland om alles op een rijtje te zetten.

Alles duidelijk en fijn contact

Nadat we elkaar hadden ontmoet, vertelde we ons probleem tegen de mensen van Xantion. Ze begrepen precies wat er aan de hand was en kon ons hiermee goed helpen. Er zou iemand van hun naar ons komen om beter te kunnen kijken naar de situatie. Die dag ging alles erg goed en kregen we passend advies van Xantion over ons ICT. We hadden daarna besloten om hun aan te nemen om ons ICT op gang te houden. Nu zijn we een paar maanden verder en de ICT is hier top!

Probeer het zelf!

Meer weten over de diensten van Xantion? Bekijk dan de website van Xantion voor meer informatie. U kunt daar gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Deze is ook geheel kosteloos en duurt maar een paar minuten.

Related Posts

Een goed computerreparatiebedrijf in Moordrecht vinden doe je zo!

Wat was je website zonder internet marketing?

Wat voor laptoptas moet ik kiezen?